Alte știri

Igor Dodon despre refuzul lui Sandu de a veni la dezbateri: „Maia Grigorievna, ai dat dovadă că ești o LAȘĂ”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon susține că Maia Sandu nu a acceptat dezbaterile electorale cu el din frica. Dodon a declarat, în cadrul emisiunii de vineri, că oponenta sa era conștientă că va pierde confruntarea în aceste dezbateri, deoarece cu excepția declarațiilor despre reforma justiției și corupție nu mai are ce spune, transmite Telegraph.md, cu referire la Politics.md

”Cu regret oponenta mea politică nu a acceptat să vină la dezbateri și eu înțeleg de ce. Eram sigur că nu va veni nici la o dezbatere electorală. Maia Grigorievna, ai dat dovadă e ești o LAȘĂ! Care era problema să ne așezăm și să discutăm? Despre orice întrebări care le aveți”, a spus Dodon.

Candidatul la funcția de președinte a menționat că prin acest refuz, Sandu a dovedit o dată în plus că este un politician de seră.

”Ați demonstrat că sunteți viteji doar în fața Facebook-ului. Sunteți politicieni de seră, unde trebuie să vă facă americanii, europenii, condiții de seră. Nu puteți discuta direct și sincer. Vă ascundeți după ONG-uri, după Soros și alții care v-au finanțat campaniile. V-ați temut să veniți la o dezbatere sinceră”, a declarat Igor Dodon.

”În afară de cuvinte standard: reforma justiției, corupție, nu mai știți nimic. Știați foarte bine că dacă veți ieși în fața publicului aceste cuvinte frumoase o să vă ajungă pentru 5-7 minute, dar într-o oră nu poți de 10 ori să spui același cuvinte. De aceea, consultanții v-au propus să nu mergeți la dezbateri pentru că le veți pierde”, a conchis Igor Dodon.

Igor Dodon: „Sunt împotriva revenirii la județe, așa cum a făcut premierul „galoș” la sfârșitul anilor 90”

loading...

Comments are closed.