Politic

Igor Dodon efectuează o nouă vizită în Federația Rusă! Ce agendă are șeful statului?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon efectuează o nouă vizită în Federația Rusă. De data aceasta, urmează să se întâlnească cu mai mulți oficiali ruși la Moscovei și Sankt-Petersburg.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon a scris că, agenda de lucru a vizitei include mai multe întrevederi.

„Întrevedere cu Veaceslav Volodin, președintele Dumei de Stat, precum și discursul meu la ședința în plen a Dumei de Stat a Federației Ruse. De asemenea, sunt planificate întrevederi cu reprezentanții conducerii de vârf a Federației Ruse, inclusiv cu Dmitri Kozak, vicepremier, reprezentant special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor economice și comerciale cu Republica Moldova. Va avea loc ședința Consiliului Economic Moldo-Rus, unde vom discuta modul în care sunt realizate înțelegerile obținute la Forumul Economic Moldo-Rus, desfășurat la Chișinău, în luna septembrie, precum și vom trasa planurile pentru anul viitor. Întrevederi cu reprezentanții diasporei moldovenești: pe data de 24 noiembrie – la Moscova, iar pe 25 noiembrie – la Sankt Petersburg”, a scris Dodon.

Potrivit lui, Federația Rusă a fost, este și va fi un partener strategic al Republicii Moldova.

Nimeni nu va reuși să distrugă relațiile noastre frățești, spirituale, culturale și economice, pe care popoarele noastre le-au construit de-a lungul secolelor”, a mai scris Dodon.

loading...

Comments are closed.