Alte știri

Igor Dodon explică cazurile de infecție cu COVID-19 în instituția prezidențială și în Serviciul de Protecție Pază de Stat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Preşedintele Republicii Moldova recunoaşte că în instituţia prezidenţială, dar şi în Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat, au fost confirmate cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Totuşi, şeful statului spune că nicio persoană nu s-a infectat la locul de muncă, ci „unii de la ruse, unii de la soţia medic, alţii de la soacră”.

Igor Dodon spune că în instituţia prezidenţială a fost un singur caz de infectare, iar la SPPS – 5-6 cazuri, inclusiv conducătorul SPPS.

Ce ţine de vizita sa la Moscova, la parada militară, Igor Dodon spune că a făcut 3-4 teste înainte de participa la paradă, iar la întoarcere, nu va sta 14 zile în carantină, pentru că a mers în scop de serviciu. Totuşi, şeful statului spune că a hotărât ca 2-3 zile „să ia o pauză de la evenimentele publice” şi va sta în aşa numita izolare la vila de la Holercani.

Duminică şeful statului spune că va face un test, iar dacă acesta va fi negativ, luni va participa la şedinţa cu premierul şi speakerul Parlamentului.

Citește și: Ministrul de Externe, Oleg Țulea, l-a primit pe şeful Misiunii OSCE în Moldova

loading...

Comments are closed.