Alte știri

Igor Dodon: ”Formațiunile care vor accede în Parlament trebuie să oprească luptele distructive și să înceapă să muncească”

Pinterest LinkedIn Tumblr

După anticipatele din 11 iulie, partidele care vor accede în Legislativ trebuie să găsească soluții prin dialog, pentru a scoate țara din criză. Despre aceasta președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat la postul de televiziune Ren Moldova, informează NTV

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

“După alegerile parlamentare anticipate, formațiunile care vor accede în Legislativ trebuie să se așeze la masa de discuții, să oprească toate luptele distructive și să înceapă să muncească în interesul țării. De asta sunt sigur. Eu nu chem acum dreapta la coaliție sau dialog, dar cetățenii nu ne vor înțelege, dacă noi vom ajunge în situația când din nou va trebui să mergem la anticipate”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că potrivit ultimelor sondaje, după alegerile din 11 iulie în Parlament vor accede doar trei concurenți electorali: PAS, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și PP Șor.

Citește și: Partidul Popular din Republica Moldova nu va participa în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie

loading...

Comments are closed.