Alte știri

Igor Dodon îndeamnă cetățenii să cumpere legume și fructe moldovenești pentru a susține producția autohtonă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a publicat un video în care îndeamnă cetățenii să procure fructe și legume moldovenești pentru a susține agricultorii și producția autohtonă, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„A venit sezonul fructelor și legumelor, sezonul prin care Moldova a devenit vestită în toată lumea cu roadele sale gustoase și sănătoase, crescute pe un sol deosebit de bogat în nutrienți.

Iar în acest an, mai mult ca oricând, noi avem posibilitate să procurăm produse moldovenești, să susținem agricultorii și să ne refacem sănătatea după iarnă și primăvară.”, se arată în mesajul președintelui.

A venit sezonul fructelor și legumelor, sezonul prin care Moldova a devenit vestită în toată lumea cu roadele sale gustoase și sănătoase, crescute pe un sol deosebit de bogat în nutrienți. Iar în acest an, mai mult ca oricând, noi avem posibilitate să procurăm produse moldovenești, să susținem agricultorii și să ne refacem sănătatea după iarnă și primăvară.::::::::Начался сезон фруктов и овощей – сезон, благодаря которому Молдова стала известной во всем мире вкусными и здоровыми дарами природы, выращенными на плодороднейшей почве. А в этом году, как никогда ранее, у нас есть возможность покупать молдавскую продукцию, поддержать отечественных аграриев и укрепить здоровье после прошедшей зимы и весны.

Опубликовано Dodon Igor Понедельник, 8 июня 2020 г.

loading...

Comments are closed.