Igor Dodon îndeamnă cetățenii să iasă la vot: “A venit timpul ca Moldova să opteze pentru pace, stabilitate și dezvoltare”

Igor Dodon a venit cu o adresare către cetățenii Republicii Moldova în contextul alegerilor din 1 noiembrie 2020, transmite Telegraph.md

Vedeți mesajul integral mai jos:

“Dragi concetățeni!

Mă adresez tuturor Dumneavoastră cu rugămintea să Vă prezentați, pe 1 noiembrie, la secțiile de votare și să alegeți Președintele Republicii Moldova.

A venit timpul ca Moldova să opteze pentru pace, stabilitate și dezvoltare. Destul cu certurile și conflictele de care am obosit cu toții. Să lăsăm în trecut divergențele, polemicile și dezbinările politice. Pentru ca țara să prospere, trebuie să construim!

Eu îmi respect toți oponenții. În timpul campaniei electorale nu am manevrat cu insulte, minciuni și provocări. Consider că nu am dreptul la un asemenea comportament. Importante sunt problemele care își așteaptă soluția, dar nu ambițiile personale nesănătoase.

Confruntările și polemicile fără sens le-am lăsat pentru alții. Eu am ales să mă întâlnesc cu Dumneavoastră, pentru a înțelege mai bine grijile ce Vă frământă, probleme care așteaptă soluționare eficientă și rapidă. În această lună am reușit să ajung în toate raioanele țării. Am avut peste 240 de întrevederi în sute de orașe și sate. Am discutat cu 45 000 dintre Dumneavoastră, conaționalii și pământenii mei.

V-am spus despre cât de multe am făcut deja, dar și despre câte urmează să facem pentru ca Moldova să devină țara în care vrem să trăim!

Am simțit susținerea masivă a Dumneavoastră, a programului meu de dezvoltare a țării. Toate cele planificate sunt realizabile, dar depind de opțiunea noastră: ori continuăm să creștem vlăstarii, care au devenit deja puternici, și obținem roadă, ori lăsăm pe alții să taie totul din rădăcină.

Duminică vom decide soarta Republicii Moldova! Dumneavoastră alegeți fie pacea și stabilitatea, fie conflictele și incertitudinea. Veniți pe 1 noiembrie la secțiile de votare și faceți alegerea corectă! Fiți activi, nu vă neglijați dreptul la vot!

Împreună vom reuși!”

Cum este caracterizat Igor Dodon de către Ion Ceban: La 30 de ani a fost ministrul al Economiei, iar ulterior i s-a propus funcții în companii mari din străinătate

Total
0
Shares
Total
0
Share