Actual

Igor Dodon întreprinde o vizită în zona de nord a țării, în orașul Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele RM, Igor Dodon întreprinde o vizită în zona de nord a țării, în orașul Bălți, unde va avea loc ședința zonală cu conducătorii Comisiilor pentru Situații Excepționale din mai multe raioane.

Inițial, șeful statului a desfășurat o ședință în incinta Primăriei la care au participat reprezentanții administrației locale și deputații în Parlamentul Republicii Moldova care reprezintă mun. Bălți: Alexandru Usatîi, Alexandr Nesterovschi și Vladimir Vitiuc.

Ținînd cont de starea dezastruoasă a drumurilor din municipiul Balti, care este al doilea oraș ca număr de populație din țară, după orașul Chișinău, Igor Dodon a venit cu inițiativa ca la modificarea bugetului care va avea loc peste cîteva zile, să fie alocate suplimentar 25 milioane de lei pentru reparația drumurilor din mun. Bălți, sau de 10 ori mai mult decît a fost prevăzut inițial în Bugetul de Stat (acum e prevazut 2,1 mln lei), iar împreuna cu mijloacele Fondului Rutier din bugetul de stat in acest an vor fi alocate pentru reparația drumului peste 40 mln lei.

Președintele afirmă că în curând va iniția cîteva proiecte sociale și economice importante pentru capitala de nord a țării.

Citește și: Alexandru Pânzari, în vizită de inspecție la Brigada „Ştefan cel Mare”

loading...

Comments are closed.