Alte știri

Igor Dodon, la întreprinderea ”Cricova”: ”Una dintre prioritățile programului electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor îl constituie un complex de măsuri pentru susținerea producătorului autohton”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon a vizitat astăzi legendara întreprindere vinicolă „Cricova” – mândria și patrimoniul nostru național, transmite Telegraph.md

Igor Dodon a salutat membrii colectivului, exprimându-le recunoștința pentru munca lor îndelungată și conștiincioasă și pentru înalta calitate a produselor.

Liderul socialist a subliniat faptul că una dintre prioritățile programului electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor îl constituie un complex de măsuri pentru susținerea producătorului autohton, creșterea producției industriale și a exporturilor, menținerea și extinderea piețelor de desfacere, asigurarea unei salarizări decente.

În același timp, Dodon a reamintit că în anul 2017, datorită înțelegerii sale personale cu Vladimir Putin, președintele Rusiei, a reușit să fie reluată livrarea de produse ale combinatului „Cricova” pe piața rusă.

”I-am îndemnat pe toți să susțină echipa noastră, care a demonstrat deja prin fapte că poate să gestioneze în mod competent economia națională și să obțină performanțe macroeconomice impresionante”, a adăugat Igor Dodon.

Citește și: Președintele Fracțiunii PSRM a acordat un interviu publicației germane DW: ”Prioritare pentru noi sunt reformele economice, sociale și cele ale sistemului de drept”

loading...

Comments are closed.