Alte știri

Igor Dodon la ședința CSIS: „Am reușit să depășim criza politică datorită profesionalismului și patriotismului angajaților SIS”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon, a participat la şedinţa lărgită a Colegiului Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova.

Igor Dodon a menționat că anul 2019 a fost foarte complicat și plin de provocări, dar s-a reușit depășirea crizei politice, inclusiv datorită profesionalismului și patriotismului angajaților SIS.

„În contextul priorităților Republicii Moldova pentru anul curent am remarcat asigurarea stabilității și continuității proceselor de reformare a societății, atenționînd asupra faptului că vor fi noi riscuri şi ameninţări, inclusiv din exterior, la adresa independenței Republicii Moldova.”, declară Igor Dodon într-o postare pe facebook.

Totodată președintele a reiterat și necesitatea utilizării tuturor pârghiilor legale pentru a contracara acţiunile de limitare a eficienţei şi funcţionalităţii organelor de stat.

Citește și: Deputat moldovean cere retragerea cetățeniei române a Svetlanei Crasnoselscaia, soția liderului de la Tiraspol

loading...

Comments are closed.