Politică

Igor Dodon: „Numirea în funcția de membru CSS a unor ong-iști, care primesc bani din exterior, este un atentat la securitatea țării”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Este o greșeală enormă să numești în funcția de membru al Consiliului Suprem de Securitate (CSS) pe unii reprezentanți ai ONG, care primesc finanțare din exterior. Astfel ex-președintele Igor Dodon a comentat decizia Maiei Sandu cu privire la noua componență a CSS. Totodată, Igor Dodon consideră inadmisibilă decizia președintelui de a-și numi colegii din PAS membri ai CSS, transmite Telegraph.md, cu referire la NTV.md

Sunt nevoit să-i amintesc președintelui Republicii Moldova, că membrii CSS au acces la informații confidențiale, inclusiv la cele secrete și în acest scop există o procedură stabilită de SIS”, a scris Dodon pe canalul său de Telegram.

Președintele PSRM mai spune că Maia Sandu a învățat să încalce legea de la foștii săi șefi din Alianța pentru Integrare Europeană.

Acest obicei vine din perioada AIE și a guvernării Partidului Democrat, când Filat și Plahotniuc numeau persoane din cadrul partidului în funcția de membru CSS”, a declarat Igor Dodon.

Citește și: Liderul PSRM a avut o ședință echipa de consilieri socialiști din CMC. La întâlnire a participat și Ion Ceban

loading...

Comments are closed.