Politică

Igor Dodon: Președinția nu este o nisipieră

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PSRM vine cu o reacție la noua componență a Consiliului Suprem de Securitate. Pentru prima dată după mulți ani, în această sructură nu și-a găsit loc bașcanul Găgăuziei. Dodon a menționat că și în perioada Alianței Pentru Integrare Europeană, liderul autonomiei de atunci, Mihail Formuzal, se regăsea printre membrii Consiliului de Securitate, transmite Telegraph.md, cu referire la Accent TV

Igor Dodon, președintele PSRM:

Ce este aceasta: o atitudine nefastă față de regiune sau o pedeapsă pentru poporul găgăuz, pentru faptul că locuitorii săi au acordat mai puțin de 5% din voturi pentru Maia Sandu la alegerile din noiembrie? Consider că este eronat și periculos din partea președintelui să împartă cetățenii Moldovei în „buni” (membri ai partidului și angajați ai ONG-urilor) și „răi” (cei care gândesc și votează diferit). Instituția Președinției nu este o „nisipieră” în care să vă arătați nemulțumirile și complexele personale?

Anterior, Igor Dodon a condamnat includerea reprezentanților partidelor politice și ai societății civile în Consiliul Suprem de Securitate.

loading...

Comments are closed.