Politic

Igor Dodon: „PSRM este singura alternativă pentru a opri dezastrul în care se află țara de 9 ani”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, dar și liderul neoficial al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova a anunțat astăzi, după Consiliul Republican al formațiunii că partidul de astăzi se află în campanie preelectorală activă, deci încep preătirile pentru alegerile din iarna anului 2019.

Șeful statului afirmă că după 9 ani, oamenii deja au înțeles că țara noastră este într-o situație dezastruoasă, iar singura alternativă reală este PSRM.

După alegerile din 2014, unicul partid parlamentar care nu a intrat la guvernare, care a fost în opoziție, nu a votat nici un Guvern, ministru, este PSRM. Este un partid pro-prezidențial, de aceea examinez posibilitatea să particip pe listele PSRM la următoarele alegeri. Un președinte fără suportul majorității parlamentare nu poate să-și îndeplinească eficient toate atribuțiile. În 2016, cetățenii m-au susținut la prezidențiale, însă oponenții mi-au scos toate atribuțiile. Sarcina noastră este să obținem majoritatea voturilor, susținerea populației pentru listele de partid și sarcina să învingem în majoritatea circumscripțiilor electorale – atât din RM, cât și în afară. Începând cu ziua de sâmbătă, începem în fiecare centru raional acțiuni masive, în cadrul cărora vom alege candidații pe circumscripții. Până la mijlocul lunii octombrie vom trece toate orașele din RM”, a precizat Dodon.

Alegerile Parlamentare vor avea loc la data de 24 februarie 2019.

loading...

Comments are closed.