Alte știri

Igor Dodon s-a întâlnit cu locuitorii satelor Costuleni, Măcărești și Valea Mare, din raionul Ungheni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon, efectuează o vizită de lucru în raionul Ungheni. Prima întâlnire a avut loc în incinta Casei de Cultură din satul Costuleni, cu locuitorii din satul respectiv, precum și din satele Măcărești și Valea Mare. La întâlnire au participat în jur de 130 de cetățeni.

Potrivit lui Igor Dodon oamenii au dat dovadă de un interes sporit față de soarta țării, care se decide la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Alte teme abordate au fost despre situația din regiune, proiectele de infrastructură care au fost implementate și cele care necesită a fi demarate, precum și problemele cu care se confruntă cetățenii.

Oamenii s-a arătat recunoscători pentru reparația drumurilor în cadrul programului „Drumuri bune pentru toți” lansat în perioada când Igor Dodon ocupa funcția de președinte al țării, dar și alte proiecte care au fost realizate în localități cu susținerea socialiștilor. Este vorba despre reparația Casei de Cultură din satul Valea Mare pentru care au fost alocate 150 mii de lei, extinderea gazificării în satele Costiuleni și Valea Mare pentru care consiliul raional Ungheni a alocat peste 500 mii lei. La inițiativa fracțiunii parlamentare a socialiștilor au fost alocate 890 mii lei pentru construcția acoperișului grădiniței din Costuleni, iar în cadrul proiectelor Fondului Ecologic Național în satul Măcărești a fost realizat proiectul de alimentare cu apă potabilă în sumă de 1 mln de lei. Iar din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural, în satul Măcăresti au fost achiziționate vehicule și echipament de deszăpezire în sumă de 504800 mii lei.

Igor Dodon a menționat faptul că echipa PSRM este decisă să muncească în continuare astfel ca țara să prospere, iar oamenii să se bucure de condiții mai bune de trai.

loading...

Comments are closed.