Igor Dodon, secretarul executiv al PSRM, consolidează echipa și stabilește sarcini pentru alegerile locale din Drochia

 

Igor Dodon s-a întâlnit cu conducerea organizației teritoriale PSRM și cu primarii localităților raionului Drochia, informează telegraph.md

Tema centrală a discuțiilor a fost situația actuală din raionul Drochia și din întreaga țară, dar și pregătirile pentru alegerile locale care urmează să aibă loc în toamnă. Participanții la întâlnire au stabilit sarcinile care trebuie îndeplinite în perioada următoare, evidențiind angajamentul echipei PSRM de a lupta pentru interesele țării și ale cetățenilor.

Igor Dodon a subliniat faptul că echipa Partidului Socialiștilor rămâne consolidată și determinată în eforturile sale de a aduce schimbări pozitive în Republica Moldova. În contextul situației actuale, în care țara se confruntă cu diverse provocări și provocări economice, PSRM rămâne angajat să apere drepturile și interesele cetățenilor și să îmbunătățească calitatea vieții în toate regiunile țării.

Primarii prezenți la întâlnire au exprimat încrederea lor în liderii și valorile PSRM, recunoscând eforturile lor constante în sprijinul comunităților locale. Aceștia au evidențiat importanța consolidării solidarității în cadrul partidului și a implicării active în procesul electoral viitor pentru a asigura victoria PSRM în alegerile locale.

Igor Dodon a reafirmat angajamentul PSRM de a lucra împreună cu primarii și membrii organizației teritoriale PSRM din Drochia pentru a face față provocărilor locale și pentru a aduce progres și dezvoltare în raion. El a subliniat necesitatea ca PSRM să rămână conectat la nevoile și preocupările cetățenilor și să găsească soluții concrete pentru problemele cu care se confruntă comunitățile locale.

În încheiere, Igor Dodon a transmis un mesaj de mobilizare și încredere că Partidul Socialiștilor va continua să acționeze în interesul cetățenilor și să lupte pentru o Republică Moldova mai puternică și mai prosperă. El a subliniat că PSRM este pregătit să facă față tuturor provocărilor și să ofere soluții adecvate pentru a răspunde nevoilor populației.

Total
0
Shares
Total
0
Share