Alte știri

Igor Dodon: „Unii deputați din opoziție au mers la APCE ca turiști. S-au înregistrat și au pișcat-o, nu știu, la shopping”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unii deputați din opoziție, au mers la Strasbourg săptămâna trecută în calitate de turiști și să facă shopping. Cel puțin asta declară șeful statului, Igor Dodon. 

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Președintele a spus că deputații moldoveni care i-au criticat discursul, nici măcar nu erau în acel moment în sala Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

„Deputații din opoziție, foștii noștri parteneri de coaliție, care tot mai des merg în deplasări, nici nu au stat în sală pe parcursul discursului. S-au dus la shoping, nu știu, s-au înregistrat și au pișcat-o nu știu unde. Dacă ei sunt obișnuți să facă turism, asta nu e propriu Președinției”, a declarat Igor Dodon la emisiunea „Moldova în direct”, de la M1.

Mai mult, șeful statului a adăugat că a insistat la APCE ca UE să nu mai susțină partidele politice de la Chișinău, dar să susțină cetățenii țării, să susțină reformele făcute, indiferent de culoarea politică a guvernelor.

„Am solicitat demnitarilor înalți europeni să nu mai susțină partide politice, ci să susțină cetățenii Republicii Moldova. Am transmis mesajele noastre că ne dorim politică externă echilibrată, cât și continuarea reformelor, nu pentru europeni sau americani, dar pentru cetățeni”, a spus șeful statului.

Telegraph.md amintește că la Strasbourg, Igor Dodon a avut întrevederi cu 9 oficiali europeni, iar discursul ținut la tribuna APCE a fost rostit în patru limbi diferite.

Citește și: Ce scrie APCE despre discursul lui Igor Dodon la Strasbourg

loading...

Comments are closed.