Actual

Igor Dodon vine cu un mesaj special de Paște

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele țării, Igor Dodon, le-a transmis creștinilor un mesaj de Paște:

Pentru poporul nostru, credința creștină stă la temelia vieții și a tradițiilor. Iar familia mea, la fel ca și familiile voastre, respectă cu mult drag cele mai importante sărbători și obiceiuri religioase.

Atât pentru mine, cât și pentru voi, este dureroasă această perioadă de carantină și restricții. Această criză globală generată de coronavirus ne împiedică să sărbătorim în deplină măsură sărbătorile de Paști. Ne împiedică să vizităm bisericile, cimitirele și să ne întâlnim cu rudele pentru a ciocni ouă și pentru a slăvi împreună învierea lui Iisus Hristos.

Într-o perioadă atât de dificilă, trebuie să dăm cu toții dovadă de smerenie și să rămânem acasă, manifestându-ne în acest fel dragostea pentru semenii noștri, dragostea pentru credința creștină.

Dragii mei, în aceste sfinte zile de Paşti să împărtășim celor din jurul nostru mesajul fericit al Evangheliei despre Învierea lui Hristos. Să le dăruim apropiaţilor noştri dragoste, grijă și atenție, să le oferim celor care au nevoie ajutor şi consolare!

Vă doresc sănătate, căldură în suflete și un Paște luminos tuturor!

Dumnezeu să binecuvânteze Moldova noastră!

Citește și: ULTIMĂ ORĂ // Avionul ce va aduce Focul Haric a decolat. Cine face parte din delegație

loading...

Comments are closed.