Alte știri

Igor Grosu a avut o întrevedere cu Peter Michalko. Despre ce au discutat oficialii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președinte interimar al PAS, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu șeful Delegației UE în R.Moldova, Peter Michalko. Părțile au discutat despre aspecte ale politicii interne, cât și perspectivele politicii externe, informează Deschide.md

În cadrul discuțiilor, Grosu i-a mulțumit lui Michalko pentru susținerea constantă acordată Republicii Moldova de-a lungul timpului și pentru faptul că Uniunea Europeană a fost mereu alături de cetățenii statului.

„Uniunea Europeană mereu a dat dovadă de o dorința sinceră și dezinteresată de a susține cetățenii Republicii Moldova în momentele cele mai grele, iar o dovadă în plus a fost ajutorul în lupta cu COVID-19”, a scris Grosu.

Totodată, oficialii au discutat și despre situația politică internă, inclusiv faptul că potrivit ultimelor sondaje, cetățenii Republicii Moldova îşi doresc alegeri anticipate.

Oamenii îşi doresc să curețe acest Parlament de escroci, de toți cei care fură statul. Oamenii își doresc un Parlament curat şi o guvernare responsabilă, cu instituții funcționale. Oamenii vor trăi mai bine doar atunci când instituțiile statului se vor gândi la necesitățile lor, dar nu la interesele unui grup restrâns de mafioți… Noi, cei de la Partidul Acțiune și Solidaritate, vom lupta în continuare pentru edificarea unui stat de drept, ridicarea nivelului de trai al cetăţenilor şi respectarea drepturilor omului”, a punctat Grosu.

Citește și: DOC // Protestul transportatorilor: Microbuzele de linie din capitală care NU vor circula mâine

loading...

Comments are closed.