Alte știri

Igor Grosu evită să răspundă dacă PAS se va uni cu Renato Usatîi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Grosu, președintele interimar al Partidului Solidaritate și Acțiune susține că formațiunea pe care o conduce pledează pentru o coaliție cu cineva de pe dreapta eșichierului politic după anticipate, dar se abține să spună dacă partidul lui Renato Usatîi e printre acestea.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Aflat în studioul emisiunii Puterea a Patra de la Național 4, Grosu s-a ferit să ofere un răspuns la întrebarea dacă PAS se va uni cu Blocul ”Renato Usatîi”. Pe de altă parte, acesta a fost tranșant atunci când a declarat că partidul pe care îl conduce este gata să facă o alianță politică cu Platforma DA, aceasta chiar dacă relațiile dintre PAS și PPDA s-au erodat după destituirea Guvernului Maia Sandu.

Amintim că Platforma DA a fost principalul pilon al fostului bloc electoral ACUM, dar această structură politico-electorală s-a ruinat după ce Maia Sandu și PAS au decis să-și facă propria fracțiune parlamentară, exemplul fiind urmat și în cadrul administrațiilor publice locale, acolo unde PAS a mers separat de PPDA.

loading...

Comments are closed.