Igor Grosu vrea să investească cât mai repede un guvern, dar nu știe cu cine: ”Îndemnăm profesioniștii să ne contacteze”

Președintele interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu a ieșit într-o conferință de presă după victoria în alegeri a partidului său, transmite Telegraph.md

Grosu spune că PAS este pregătit să formeze un nou guvern și așteaptă să fie contactat de profesioniști.

”Moldova, sunt mândru și mă închin în fața oamenilor. Dragi cetățeni, sunt onorat să vin cu recunoștință în fața voastră. Vă mulțumim. Victoria din 11 iulie nu doar victoria PAS, e victoria onestității împotriva hoției și corupției. (…) Mai mult de jumătate de cetățeni au votat pentru schimbări. Pentru noi e o imensă responsabilitate. Moldova a fost adusă într-o groapă de probleme. Trebuie să o scoatem la lumină. Va fi nevoie de implicarea a mulți oameni competenți. Știm că nu va fi ușor să faci dintr-o țară săracă – una prosperă, să elimini toate schemele din instituții, etc. Mandatul cetățenilor este să facem asta împreună.

(…) Ne dorim să numim cât mai repede un Guvern profesionist pentru a rezolva probleme. Facem apel către profesioniști din mai multe domenii, care vor să se implice în procese de transformare, să ne contacteze”, a declarat Igor Grosu.

Citește și: Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii Sfinților Apostoli Petru și Pavel

Total
0
Shares
Total
0
Share