Ilan Șor anunță crearea Executivului Găgăuziei: “Nu va fi format din verișoare și prietene, așa cum e întreaga guvernare de la Chișinău”

Liderul politic Ilan Șor anunță că Găgăuzia va deveni un plai de vis, iar pentru a realiza această promisiune electorală, va lucra alături de o echipă profesionistă, selectată prin intermediul unui concurs deschis.

Într-un comunicat adresat susținătorilor săi, Ilan Șor afirmă că executivul Găgăuziei nu va fi format din nepotisme și relații de prietenie, așa cum se întâmplă în guvernarea de la Chișinău. Criteriile de bază pentru selecția personalului din instituțiile de stat de la Comrat vor fi pregătirea profesională și dorința de a îndeplini promisiunile electorale ale bașcanului Evghenia Guțul.

Șor susține că esențial în activitatea sa este calitatea echipei, deoarece de ea depinde transformarea ideilor și proiectelor în realitate. Rezultatele activității echipei sale se văd în localitățile și regiunile pe care le conduce, unde viața oamenilor s-a îmbunătățit semnificativ.

În luna iulie, a fost finalizat concursul pentru selectarea managerilor care vor face parte din noul Comitet Executiv al Găgăuziei, condus de bașcanul Evghenia Guțul. Pentru aceasta, a fost angajată o companie internațională specializată în resurse umane și selecție de personal. Au fost primite peste 40 de CV-uri din partea candidaților cu o pregătire profesională solidă.

După o analiză și testare atentă, au fost selectați cei mai buni 15 candidați, care vor activa în diverse departamente ale Comitetului Executiv.

Ilan Șor subliniază că în selecția celor mai buni candidați pentru Comitetul Executiv al Găgăuziei nu a contat afilierea politică sau simpatiile lor, ci doar competența și rezultatele pe care le pot aduce în beneficiul poporului găgăuz. El asigură că acesta va fi cel mai puternic organ executiv din istoria UTA Găgăuzia.

În încheierea declarației, Ilan Șor reafirmă angajamentul său de a se implica activ în această activitate și de a ajuta echipa să transforme Găgăuzia într-un plai de vis. El consideră că sunt cei mai buni și că vor reuși să își îndeplinească obiectivele asumate în campania electorală.

Ilan Șor, liderul Blocului Politic “Ș.O.R.”:

Găgăuzia va deveni un plai de vis! La realizarea acestei promisiuni electorale va lucra o echipă profesionistă, selectată riguros în baza unui concurs deschis.

Prieteni, vă anunț că executivul Găgăuziei nu va fi format din verișoare și prietene, așa cum e întreaga guvernare de la Chișinău. Pregătirea profesională și dorința de a îndeplini toate promisiunile electorale ale Evgheniei Guțul sunt criteriile de bază, care au stat în capul mesei la selectarea cadrelor pentru instituțiile de stat de la Comrat.

Am declarat, în repetate rânduri, că eu nu sunt politician clasic, care doar vorbește, promite. Eu sunt manager, care organizează procese, lansează idei, gândește proiecte și înfăptuiește în viață programele elaborate. Esențial în această activitatea este calitatea echipei, pentru că de ea depinde modul în care ideile, proiectele etc. devin realitate. Rezultatele activității echipei mele le vedem cu toții în localitățile și regiunile pe care le conducem și unde viața oamenilor s-a schimbat considerabil spre bine.

În iulie am încheiat concursul pentru selectarea managerilor, care vor face parte din noul Comitet Executiv al Găgăuziei, condus de colega noastră, Evghenia Guțul. În acest scop, am angajat o companie internațională în domeniul Resurselor Umane și selectarea cadrelor. Au fost depuse peste 40 de CV-uri, ale oamenilor cu pregătire profesională bună.

În urma unei analize și testări minuțioase, au fost selectați 15 cei mai buni candidați, care vor activa în diferite departamente ale Comitetului Executiv.

În alegerea celor mai buni din cei mai buni pentru Comitetul Executiv al Găgăuziei nu ne-a interesat apartenența ori simpatia lor politică. Ne-a interesat doar competența acestora și rezultatul bun pe care-l pot oferi în munca în interesul poporului găgăuz. Vă asigur că acesta va fi cel mai puternic organ executiv din istoria UTA Găgăuzia.

Așa cum am promis în campania electorală, mă voi implica activ în această activitate, pentru a ajuta echipa noastră să transforme Găgăuzia în plai de vis! Suntem cei mai buni și vom reuși.

Total
0
Shares
Total
0
Share