Ilan Șor, apel către profesioniști și manageri: ”Mă adresez către toți cei interesați și au dorința de a contribui la punerea în aplicare a proiectelor frumoase”

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, îndeamnă toate persoanele cu experiență, profesioniștii și managerii să se alăture echipei formațiunii sale.

Și asta pentru a contribui la implementarea proiectelor de infrastructură și nu numai în localitățile din Republica Moldova. Anunțul în acest sens a fost făcut astăzi, pe pagina sa de Facebook.

„Din păcate, puțini oameni din Moldova vor să desfășoare o activitate politică. Și asta din cauza că acest rol a fost discreditat de către politicieni care, în ultimii 30 de ani, s-au asociat cu hoție, ilegalități, minciună și trădare. Nici managerii și conducătorii de treabă și onești nu vor să se implice în această mizerie. Partidul „ȘOR” a anunțat din start că guvernarea trebuie să fie ca o companie care prestează servicii în interesele populației. Cei de la putere nu trebuie să fie deasupra poporului, ci sub popor. Oamenii își aleg managerii care să-i deservească. În Moldova, de la independență încoace, este exact invers. Oamenii îi slujesc pe cei pe care i-au ales. Noi vrem să schimbăm această tendință, motiv pentru care, acolo unde am câștigat alegerile, suntem în slujba cetățeanului. Suntem convinși că, în curând, această practică va fi aplicată la nivelul întregii țări.

Potrivit lui Ilan Șor, pentru a oferi servicii eficiente și de înaltă calitate, este nevoie de manageri sau alte persoane selectate pe criterii de profesionalism, nu în funcție de ideologia de partid. Din acest motiv, formațiunea sa vrea să atragă un număr cât mai mare de profesioniști

„Echipa Partidului „ȘOR” este în căutarea persoanelor cu aptitudini manageriale, pentru realizarea proiectelor pe care vrem să le implementăm în țara noastră. Mă adresez către toți cei interesați și au dorința de a contribui la punerea în aplicare a proiectelor frumoase pentru orașele, satele și raioanele din Moldova, să trimită CV-ul la adresa de e-mail: i.sor.research@gmail.com. Salariul oficial pe care îl oferim este de cel puțin 30.000 de lei. Reprezentanții noștri sunt gata să se întâlnească cu dumneavoastră, pentru a evalua posibila noastră cooperare. Îmi doresc foarte mult să atragem manageri pe criterii de profesionalism, nu pe principii bazate pe ideologia de partid. Credeți-mă, politica poate fi altfel, în beneficiul cetățenilor. Dragi manageri din toată țara, suntem gata să vă oferim un loc de muncă bun, un salariu decent, pentru a realiza lucruri importante pentru țară. Aștept CV-urile voastre”, a adăugat Ilan Șor.

Miercuri, Ilan Șor a anunțat, în premieră, că echipa formațiunii sale este în căutarea profesioniștilor care vor să facă parte din Comitetul Executiv al Găgăuziei. Astfel, persoanele care au experiență, aptitudini manageriale și toți doritorii sunt îndemnați să depună CV-urile la adresa de a-mail: gag.research.2023@gmail.com.

Comunicat de presă

 

Total
0
Shares
Total
0
Share