Politică

Ilan Șor confirmă că i-a plătit Maiei Sandu salariu în plic, cât aceasta era ministru al Educației

Pinterest LinkedIn Tumblr

Potrivit site-ului publika.md, în 2018, Ilan Șor a declarat că lidera PAS primea de la el bani în plic ca supliment la salariu pe când era ministru al Educației. Tot atunci, Șor i-a sugerat că dacă va deveni deputat, să-și instaleze pe masă o placă cu inscripția “Finanțată anterior de Șor”.

Tot în 2018, Șor i-a sugerat Maiei Sandu să meargă la muncă.

„Scumpă Maia! Scumpă – în sensul direct al acestui cuvânt. Nu voi obosi să-ți amintesc că la un anumit timp eu ți-am finanțat partidul, tu ai trăit bine din banii mei, care, potrivit spuselor tale, au fost furați. Eu am înțeles că tu nu știi să muncești și să-și câștigi existența. Maia, tu ai învățat doar să cheltuiești banii străini, și nici nu îți este rușine”, spunea Ilan Șor.

Iar în 2019, când Maia Sandu a devenit premier, Ilan Șor a declarat într-o înregistrate video că aceasta face tot posibilul ca el să dispară din spațiul public. “Maia Sandu se teme ca eu să nu vorbesc tot ce știu despre trecutul ei glorios”, a declarat Ilan Șor.

Citește și: Premierul Chicu, despre materialele video publicate de Reniță: „Filme, diferite declarații, abia încep. Suntem contra-cronometru la alegeri prezidențiale”

loading...

Comments are closed.