Politic

Ilan Șor, deputat: ”Maia Sandu și patronii ei occidentali vor să atragă Moldova în război”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu și patronii ei occidentali vor să atragă Moldova în război. Constatarea îi aparține președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. El avertizează că, prin aderarea la NATO, regimul va aduce în țară nenorocirile care s-au abătut asupra Ucrainei.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Pe Maia Sandu nu o deranjează faptul că majoritatea populației pledează pentru păstrarea statutului de neutralitate. Ea are chiar și o explicație pentru această anomalie moldovenească – cică, propaganda rusă îi determină pe moldoveni să creadă că neutralitatea este ceva bun. Probabil, Alex Soros și canalul TV8 au uitat să o informeze și despre statele neutre Austria și Elveția. Căci alte surse reprezintă pentru dânsa propagandă rusă”, a explicat Ilan Șor.

El a mai atenționat că jocul inițiat de regimul Maiei Sandu este foarte periculos.

„Din câte se vede, patronilor occidentali ai Maiei Sandu nu le sunt suficiente suferințele ucrainenilor. Ei au nevoie ca focul să izbucnească și în Moldova. Iată de ce, îi conduc pe guvernanții noștri după cel mai tragic scenariu. De parcă nu este clar cum vor reacționa partenerii noștri tradiționali din Est la renunțarea la statutul de neutralitate și aderarea la NATO! Putem să presupunem că exact așa cum au reacționat SUA la falsul despre dezvoltarea de către Bagdad a armelor nucleare”, atenționează Ilan Șor.

El a făcut apel către șefa statului, să renunțe la atragerea țării noastre în război.

„Ne dorim același lucru? Ne dorim război? Poate e cazul să-i spunem acestei vrăjitoare să înceteze să aducă necazurile NATO pe pământul nostru pașnic. Încetează să-i mai transformi pe oameni în zombi! Încetează să comanzi război! Încetează să execuți ordinele criminale ale patronilor tăi! Ești președintele Moldovei, nu reprezentanta Washingtonului sau Bruxellesului. Încetează sau poporul te va înceta pe tine și pe gruparea ta de provocatori nebuni!”, a subliniat Ilan Șor.

Partidul Șor, președintele Partidului Șor

loading...

Comments are closed.