Alte știri

Ilan Șor îl numește pe Sergiu Sîrbu în funcția de vicepreședinte al Partidului ”ȘOR”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul deputat al Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, juristul Sergiu Sîrbu a fost numit în funcția de vicepreședinte al Partidului „ȘOR”. O decizie unilaterală în acest sens a fost luată de către președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Decizia de a-l numi pe Sergiu Sîrbu în funcția de vicepreședinte al Partidului „ȘOR a fost luată în conformitate cu Legea nr. 294 din 21.12.2007 cu privire la partidele politice, în baza articolului 35 al Statutului Partidului „ȘOR”. Prin urmare, Sergiu Sîrbu urmează să preia responsabilitatea în ceea ce privește aspectele de ordin juridic și legislativ.

Decizia urmează sa fie parafată de Consiliul Politic Național al Partidului „ȘOR”, care urmează să se reunească în ședință, în curând.

Recent, Ilan Șor a menționat că toți candidații pentru funcția de deputat, incluși pe lista Partidului „ȘOR”, la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, se vor regăsi în echipa formațiunii pe care o conduce. Și asta deoarece, aceștia sunt profesioniști și pot contribui semnificativ la implementarea programului politic al partidului, precum și la rezolvarea problemelor din țară.

loading...

Comments are closed.