Ilan Șor: Maia Sandu a devenit gheișa lui Dodon

Maia Sandu, Ilan Șor, Shor, PAS, ACUM, PSRM, PAS cu DA, gheișa lui Dodon, Igor Dodon, presedinte, prim-ministru, guvern, ACUM, Partidul Șor

În dorința de a obține funcția de prim-ministru și de a se menține în fotoliu, Maia Sandu s-a transformat de facto în gheișa lui Dodon, care îi satisface toate poftele, a declarat la Televiziunea Centrală liderul Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor. El a arătat că și întreg Blocul ACUM a devenit personal de serviciu al lui Igor Dodon.

„Am impresia că în ultimele patru luni Maia Sandu nu mai înțelege ce face. Din dorința de a ajunge prim-ministru, s-a unit cu dușmanul ei ideologic. În dorința de a menține fotoliul, se supune în totalitate și susține și creează un țar. În dorința de a-și promova interesele personale, satisface orice dorință a lui Dodon. Uneori îmi amintește de o gheișă, în sensul bun al acestui cuvânt. Deoarece pur și simplu a devenit o slugă a lui Dodon care îi satisface absolut toate poftele”, a declarat Ilan Șor.

El a arătat că întreg Blocul ACUM acționează în interesele lui Igor Dodon și contribuie la dodonizarea Republicii Moldova.

„PAS și PPDA au devenit mașini de vot și slugi ale lui Dodon. Procuratura, CNA, SIS s-au transformat în organe care apără interesele personale ale lui Dodon”, a arătat deputatul.

În acest sens, Ilan Șor a atras atenția asupra pericolului dodonizării Republicii Moldova.

„Riscul dodonizării este foarte mare. Ceea ce fac ei sunt acțiuni împotriva poporului”, a declarat Ilan Șor, concluzionând că „au promis dezoligarhizare, dar am ajuns la dodonizare”.

Total
0
Shares
Total
0
Share