Politic

Ilan Șor: Mitingul pașnic de astăzi, organizat de MPP, a demonstrat că Maia Sandu a mințit toată lumea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mitingul pașnic de astăzi, organizat de Mișcarea Pentru Popor, a demonstrat că Maia Sandu a mințit toată lumea, atunci când a insinuat că, pentru duminică, ar fi pregătite destabilizări. Despre asta menționează liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. El a accentuat că a mai căzut un mit și a ieșit la iveală o nouă minciună a regimului.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Zeci de mii de oameni au manifestat astăzi pașnic și legitim la Chișinău, pentru a-i cere guvernării să plătească facturile pentru decembrie, ianuarie și februarie. Fără destabilizări, fără incidente. S-a văzut, încă o dată, că dictatorul în fustă suferă de isterie cronică și halucinații și că singurii diversioniști sunt ea și gruparea ei de hoți, care destabilizează țara financiar și politic”, a specificat Ilan Șor.

El a reiterat că poporul nu vrea destabilizare, nu vrea război și nici geopolitică. „Noi vrem doar ca țara noastră mică să fie frumoasă, bogată și prietenoasă. Noi vom cere ceea ce este în drept să ceară poporul – drepturi și libertate. Dreptul de a trăi într-o țară prosperă, unde guvernanții nu fură și nu îi îndatorează până peste poate pe oameni, și libertatea de a exprima deschis voința cetățenilor nemulțumiți de regim”, a mai spus Ilan Șor.

Liderul opoziției de la Chișinău a condamnat faptul că guvernarea a încercat din nou să zădărnicească buna desfășurare a manifestației.

„Astăzi, s-a văzut din nou că avem la conducere o grupare de diversioniști controlați din exterior, care se bucură de acoperire mediatică și care folosesc toate mijloacele pentru a zădărnici orice manifestare populară – prin poliție, prin mass-media, prin agenți cu măști pe față. Prin asta, vor să ascundă banii veniți de peste hotare și să-i folosească pentru ei, fără a-i oferi poporului, însă atât timp cât ne vom opune acestui regim odios, Moldova are șanse la renaștere, Moldova are viitor”, a concluzionat Ilan Șor.

loading...

Comments are closed.