Politic

Ilan ȘOR pe urmele lui Năstase și Maia Sandu! Și el dialogheaza cu europarlamentarii PPE, cei prin care PAS și PDA încearcă sa blocheze finanțarea Moldovei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul Orheiului, Ilan Șor, pare să fie pe urmele lui Andrei Năstase și Maia Sandu. Acesta a întreprins o vizită la Parlamentul European, unde a fost primit de mai mulți exponenți ai Partidului Popular European (PPE). După cum se spune într-un comunicat al Partidului „ȘOR”, discuțiile dintre Ilan Shor și reprezentanții PPE s-au axat pe așa numitul caz al „Furtului Miliardului”.

Mai mult, europarlamenarii PPE au manifestat interes față de reformele și proiectele sociale destinate cetățenilor Republicii Moldova și implementate de Partidul „ȘOR”.

Este oarecum stranie această poziționare a partenerilor politici europeni a Maiei Sandu și Andrei Năstase. Pe de o parte, în cadrul ședinței Parlamentului European, majoritatea europarlamentarilor din grupul PPE, au încercat să blocheze finanțarea pentru Republica Moldova, iar pe de altă parte, îl primesc în audiență pe Ilan Șor, despre care Năstase și Maia Sandu, s-au plâns acelorași europarlamentari din PPE, că Ilan Șor ar fi principalul vinovat în cazul „Furtului Miliardului”.

În plus, pare că europarlamentarii au fost manifestat un interes mult mai mare față de vizita lui Ilan Șor decât de vizitele Maiei Sandu sau ale lui Andrei Năstase. Dacă în cazul lui Șor, peste 20 de deputați ai Parlamentului European s-au întâlnit cu primarul din Orhei, atunci în cazul Maiei Sandu, un singur europarlamentar a primit-o în audiență.

Partidul „ȘOR” informează că această vizită a fost aprobată de instanța de judecată, după  o scrisoarea adresata judecătorilor de mai mulți eurodeputati adresate dlui Ilan ȘOR de către deputații europeni.

loading...

Write A Comment