Ilan Șor se oferă să-i ajute pe moldovenii care vor să plece din Israel

Ilan Șor anunță implicarea sa în evacuarea moldovenilor aflați în Israel ca urmare a invaziei teroriștilor Hamas. El oferă sprijin pentru organizarea zborurilor spre Moldova pentru cei care doresc să părăsească zona și se confruntă cu dificultăți în a ajunge la Ambasada Moldovei.

“Dragi prieteni! Am asistat la evenimente oribile. Sâmbătă dimineața, teroriștii Hamas, ca niște monștri, au invadat Israelul și au efectuat un masacru asupra a mii de civili, inclusiv copii.

7 octombrie 2023 va rămâne pentru totdeauna o zi neagră în istoria țării noastre. Din păcate, acesta este doar începutul, urmează un război, care va duce inevitabil la victime și mai mari. Dar victoria va fi a noastră!

Dragi cetățeni ai Moldovei!

Dacă dumneavoastră sau rudele dumneavoastră doriți să părăsiți țara, însă nu puteți ajunge la Ambasada Moldovei; dacă simțiți că ați fost lăsați în voia sorții; dacă nu vi se răspunde la niciun apel telefonic și simțiți că ați fost uitați, eu sunt gata să vă ajut.

Scrieți-mi și eu vă voi ajuta cu organizarea zborului spre Moldova – formularul de contact.

Rămâneți în siguranță”, a declarat Șor.

Pe de altă parte, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene reamintește importanța respectării cu strictețe a instrucțiunilor de securitate emise de autoritățile israeliene. Pentru orice întrebări sau asistență, cetățenii moldoveni sunt rugați să contacteze Ambasada din Israel sau linia de urgență a Ministerului.

Informații de contact:

pagina web: israel.mfa.gov.md
email: tel-aviv@mfa.gov.md
telefon de urgență, inclusiv WhatsApp: +972527789772 și +972527998396 (în regim 24/7)

Centru de Apel MAEIE:

0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova.
+373 22 188 000 – pentru apeluri de la telefonul mobil sau de peste hotare.
+37379818081 (inclusiv WhatsApp)
mail: call.center@mfa.gov.md

Total
0
Shares
Total
0
Share