Ilan Șor sparge tăcerea! Ce decizie a luat în privința alegerilor din Chișinău?

Ilan Șor, Shor, magazine sociale, Sor primar de Orhei, Ilan Șor candideaza pentru functia de Primar al Chisinaului, sansele lui Șor să conducă Chișinăul, Jasmin, partidul ȘOR
 

În presa din țară astăzi a circulat un zvon conform căruia actualul primar al Orheiului, Ilan Șor ar renunța la funcția deținută în favoarea celei de primar al Capitalei. Astfel, edilul de la Orhei a simțit nevoia să comenteze situația creată.

Șor recunoașe că alegerile locale noi din Chișinău înseamnă un important examen politic, dar totodată spune că are un angajament asumat și unele responsabilități față de locuitorii orașului Orhei și nu poate să îi lase singuri. “Doar că am responsabilități față de Orhei și locuitorii acestui oraș! Nu pot să renunț la ei. Anume prin faptul că ținem toate promisiunile făcute, până la ultima virgulă, ne și deosebim de actuala clasa politică din Moldova!” scrie Shor în postarea sa.

Totodată, primarul orheian spune că mandatul de primar va fi de doar un singur an, astfel este nevoie de un primar cu experiențp în gestionarea economiei urbane complexe, care să nu admită cheltuieli în vânt, e nevoie de a folosi banii întru soluționarea problemelor cu care se confruntă locuitorii capitalei. În acest sens, Șor anunță că partidul condus de el își va chema Consiliul Politic pentru a lua o decizie în sensul participării la alegerile locale din Chișinău.

Echipa noastră dispune de experiență unică în conducerea orașului Orhei și, prin urmare, va fi capabilă să soluționeze și problemele de la Chișinău. Sunt sigur că, chiar și în anul alocat, candidatul nostru, bazându-se pe echipă și pe experiență, va fi capabil să realizeze o schimbare radicală a situației din Chișinău spre bine.” menționează Ilan Șor.

Amintim că printr-o decizie a Comisiei Electorale Centrale, în Bălți și Chișinău vor avea loc alegeri locale noi drept urmare a mandatelor depuse de către Renato Usatîi și respectiv Dorin Chirtoacă. Locuitorii celor două municipii vor ieși la vot pe data de 20 mai.

Total
0
Shares
Total
0
Share