Social

Imaginea Poliției Capitalei a avut de suferit din cauza incompetenței șefei Serviciului de Presă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șefa Serviciului de Presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, este acuzată de incompetență și dezinformarea societății, după ce a admis publicarea pe site-ul Poliției Capitalei a unui articol cu tentă calomnioasă și care conține afirmații false.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Pe adresa redacției Breaking News a survenit o cerere adresată Serviciului de presă al IGP, în care tânăra care a fost învinuită de furt în cazul plicului cu bani găsit într-un centru comercial din Chișinău își face dreptate și oferă mai multe detalii despre acest caz.

Potrivit documentului, ofițerul de presă Natalia Stati, „din incompetență sau rea-voință”, a omis să menționeze că în plic au fost identificați 500 de euro și nu 10086 lei așa cum este scris în articol. În acest context, în material este prezentată o învinuire cu tentă vădit calomnioasă care îi prejudiciză imaginea tinerei, după cum urmează: „Totodată ofițerii de investigație au stabilit că suspecta a intrat într-un butic unde a făcut cumpărături.”

„Dacă au avut colaboratorii acces la camerele video, atunci este clar că după ce am găsit plicul nu am intrat nici într-un schimb valutar, or, cumpărături cu Euro în „butic” nu poți efectua. De fapt, în această afirmație s-ar face o învinuire (insinuare) că eu aș fi cheltuit acești bani, fapt care apriori nu este relevant speței. S-a dorit ponegrirea imaginii mele”, afirmă tânăra.

Natalia Stati a insistat să-și expună opinia personală și pe rețelele de socializare și a lansat în spațiul public presupuneri privind comiterea unui ”furt”.

Totodată, persoana pretinde că i s-a încălcat dreptul la viaţa privată fiind răspândite imagini video, fără o examinare a circumstanțelor cazului de către organul de urmărire penală. Tânăra mai consideră o asemenea abordare fiind vicioasă și ilegală, nefiind echitabil ca să se pună semn de egalitate între o persoană care în mod intenționat sustrage un bun cu alta care a găsit unul.

Aceasta cere Nataliei Stati, ofițer de presă, dezmințierea afirmațiilor și insinuărilor defăimătoare și distorsionate în privința ei și aducerea scuzelor publice pentru difuzarea materialului cu conținut fals.

Ea a mai menționat că până la ziua de astăzi nu a fost telefonată de colaboratorii poliției precum că aceștia ar fi întors banii proprietarei.

loading...

Comments are closed.