IMAGINI ȘOCANTE // “L-a târât în şanţ. A fost oribil!”. Copil de 7 ani, desfigurat de câinele unui vecin

Un băieţel de șapte ani din Texas se află în stadiul de recuperare, după ce a fost atacat de câinele vecinilor, luna trecută, în timp ce cobora din autobuzul școlar. Copilul a suferit răni care au necesitat o intervenţie chirurgicală de urgenţă ce a durat mai mult de trei ore. Poliţiştii au făcut acum public cazul copilului, informează Observatornews.ro

Connor Landers din Azule, Texas, a suferit mai multe răni severe la față, cap și corp, după ce a fost atacat de un câine de rasă Mestiff care a reuşit să sară peste gardul casei vecinilor

Fotografiile postate pe reelele de socializare au dezvăluit starea lui Connor, faa şi braele i-au fost cel mai grav afectate, cu urme de zgârieturi adânci, muşcături și vânătăi.

Băiatul a fost supus unei intervenții chirurgicale reconstructive timp de mai bine de trei ore, fiind nevoie de mai multă muncă pentru a repara leziunile, precum și canalul lacrimal.

Salvat în ultima clipă de o vecină

Proprietarul câinelui, Patti Jean Bell-Neveling, a fost arestat luni cu acuzația de infracțiune de gradul al treilea de atac de către un câine care a cauzat vătămări corporale grave unei alte persoane. Cauiunea stabilită marți a fost de 10.000 de dolari. Câinele implicat în atac a fost, de asemenea, eutanasiat săptămâna trecută, potrivit Biroului Sheriffului din Parker County.

Una dintre vecinele băiatului a asistat la atacul asupra tânărului, fiind alertată după ce câinii ei începuseră să latre. „L-a târât pe Connor, îl trăgea prin șanț până în curtea lui. De fiecare dată când dădeam câinele jos, el se întorcea direct la Connor pentru că plângea. A fost oribil”, a declarat Lorena Parker pentru presa străină.

Medicii anticipează că va avea nevoie de mai multe intervenții chirurgicale pentru a repara leziunile  ale feței sale și pentru a-și repara canalul lacrimal. Va avea nevoie de kinetoterapie pentru a putea scrie și a-și folosi din nou unul dintre brațe.  Biroul șerifului din Parker a lăudat-o pe femeie pentru că l-a ajutat ​​pe Connor în timp util și i-a oferit o recompensă de 500 de dolari. Ancheta în curs va fi urmărită acum de către Divizia de Investigații Criminale.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share