Alte știri

Imediat după victorie, Peter Michalko a venit în vizită la PAS și le-a promis 600 de milioane de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PAS, Igor Grosu, alături de deputații Mihai Popșoi și Sergiu Litvinenco, a avut o întrevedere cu ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, ES Peter Michalko. În cadrul întrevederii, șeful Delegației UE a dat asigurări că ajutorul de 600 de milioane de euro pentru relansarea economică a Republica Moldova va putea fi accesat de noul Guvern imediat după constituirea organelor de conducere a Republicii Moldova, informează Deschide.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Alături de colegii mei, Mihai Popșoi și Sergiu Litvinenco, am avut o întrevedere cu ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, ES Peter Michalko. Am discutat despre rezultatele alegerilor parlamentare și i-am mulțumit domnului ambasador pentru misiunile UE de observare a alegerilor, care au avut un rol important în monitorizarea scrutinului electoral”, a scris el.

Grosu a mai menționat că Michalko a asigurat de continuitatea sprijinului european pentru cetățenii moldoveni, precum este Planul de recuperare economică pentru Moldova, anunțat recent de Comisia Europeană, dar și numeroasele proiecte de dezvoltare pe care Uniunea Europeană le implementează pe teritoriul Republica Moldova.

„Domnul ambasador a dat asigurări că acest ajutor de 600 de milioane de euro pentru relansarea economică a țării noastre va putea fi accesat de noul Guvern imediat după constituirea organelor de conducere a Republicii Moldova”, a scris liderul PAS.

Citește și: Ce profesii au deputații care au acces în parlament: Lăcătuș, asistent social, radiofizician, economiști, juriști sau jurnaliști

 

loading...

Comments are closed.