În 2019 era uzurpator, iar ACUM este partener politic: Filip cheamă membrii PDM la protest în PMAN, alături de Maia Sandu

Partidul Democrat din Moldova își cheamă membrii și susținătorii să iasă duminică în Piața Marii Adunări Naționale și să apere votul cetățenilor. Declarația a fost făcută de liderul PDM, Pavel Filip, după ședința Biroului Executiv al partidului, care a fost precedată de o consultare largă cu toate Organizațiile Teritoriale ale PDM.

Potrivit liderului democrat, în ultimele zile am asistat la un dezmăț total în Parlamentul Republicii Moldova. A apărut o creatură monstruoasă, care a călcat în picioare legea, Constituția și bunul simț.

O creatură, care a reușit ceea ce părea neverosimil, să aducă hoții de miliarde la guvernare. Este o sfidare față de oameni și o sfidare față de țară. Pe lângă proiectele anti-sociale, schemele criminale și legile împotriva țării, în doar 2 zile această coaliție monstruoasă a reușit să strice relațiile cu doi parteneri strategici: Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană.

„Partidul Democrat a trecut printr-un proces amplu de reformă și s-a curățat de elementele toxice, care în trecut au prejudiciat imaginea partidului și a oamenilor corecți din echipa PDM, nu pentru ca să-i vedem astăzi cocoțați în Prezidiul Parlamentului sau în fruntea Comisiilor parlamentare. Nu pentru asta am muncit noi până acum, ca să ne vedem biata țară îngenunchiată, suferindă, la cheremul unor bandiți ordinari”, a declarat Pavel Filip.

El a precizat că la alegerile prezidențiale oamenii și-au dat votul pentru schimbări, pentru altfel de politică și altfel de politicieni, și acest vot trebuie apărat. „Dragi membri și susținători ai PDM, dragi prieteni, vă îndemnăm să ieșim duminică în Piața Marii Adunări Naționale și să apărăm votul celor care vor altfel de politică. Dacă și pe Dvs. v-a dezgustat profund dezmățul din Parlament, dacă și Dvs. nu vreți hoți la guvernare, vă îndemnăm să ieșiți duminică și să spunem acest lucru clar și răspicat, ca să ne audă și ei. Să spunem clar și răspicat că noi vrem ALTFEL DE POLITICĂ, fără scheme obscure și hoți de miliarde la guvernare. Cum spun tinerii democrați, să îndrăznim să apărăm securitatea națională a Republicii Moldova, să îndrăznim să apărăm valorile noastre naționale, să îndrăznim să apărăm parcursul european al Republicii Moldova”, a conchis liderul democrat.

Comunicat de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share