Social

În accidentul GROAZNIC de la Vatra au murit două surori. Trei copii au rămas orfani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Două surori şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident produs zilele trecute în apropiere de Vatra. Fetele provin dintr-o familie modestă și vor fi înmormântate mâine de consătenii acestora din Vălcineţ, raionul Călăraşi.

Locuitorii din sat au decis să pună mână de la mână pentru a susţine rudele celor două femei decedate.. Localnicii spun că nu pot rămâne indiferenţi faţă de tragedia care a îngrozit tot satul.

Vecinii tinerelor povestesc că în ziua subită, cele două surori au venit în sat de la Chişinău pentru a face ordine în casa părintească. Mama lor este în spital încă din toamnă şi urma să revină acasă de sărbători, aşa că fiicele şi-au dorit să îi facă o surpriză.

Soţul a vorbit cu cea mai mică. A spus că au făcut puţină ordine. Era cu băieţelul şi s-a salutat când a venit şi când a plecat. Fete cuminţi, deştepte. Ei au vrut să mai stea, dar erau la lucru şi s-au pornit atunci seara”. Rudele tinerelor spun că nu îl cunosc pe şoferul mort şi el în urma accidentului şi care ar fi concubinul uneia din femeile decedate.

Trei copii au rămas orfani în urma tragediei. Sora mijlocie avea două fete de 17 şi 15 ani, iar cea mică un băiat de opt ani, care era cu ele în maşină în momentul nenorocirii, însă a scăpat cu zile.

„Tare ne-a întristat. Tare mare jale şi mama bolnavă şi copiii au rămas fără grija părintească”.

Accidentul cumplit care a luat viaţa celor trei persoane, s-a produs în seara de duminică, în jurul orei 18:00. Cele două surori se aflau într-o maşină condusă de un cetăţean român, mort şi el în accident, şi care potrivit poliţiei ar fi provocat tragedia, după ce a ieşit la o depăşire periculoasă. În accident au fost implicate patru maşini. Copilul din automobilul lor şi alţi doi oameni au fost răniţi, transmite publika.md.

Citește și: Carnagiul de la Vatra face noi victime. A mai decedat o persoană. Într-un automobil se afla și un copil de 8 ani

loading...

Comments are closed.