În acest weekend, vor fi organizate acțiuni de informare și de vaccinare împotriva COVID-19 în mai multe raioane din țară

În acest weekend, 24-25 iulie, vor fi organizate acțiuni de informare și vaccinare împotriva COVID-19 în mai multe localități din Republica Moldova. 

Mai exact, un maraton de imunizare va fi organizat la Căușeni, sâmbătă, 24 iulie, în intervalul orelor 08:00 – 17:00. Punctele de vaccinare vor fi amenajate în cadrul Centrului sportiv multifuncțional din orașul Căușeni, str. Mihai Eminescu 29/A. Evenimentul este organizat cu suportul IMSP Centrul de Sănătate Căușeni, Spitalul Raional „Ana și Alexandru” și administrației publice locale.

Totodată, duminică, 25 iulie, în câteva localități din raionul Edineț, precum Trinca, Constantinovca și Tîrnova, vor fi organizate echipe mobile care vor merge din casă în casă pentru informarea și vaccinarea doritorilor de a se proteja de virus.

Pentru imunizare vor fi disponibile vaccinurile Pfizer/BioNTech, Johnson&Johnson, AstraZeneca, Sinovac și Sinopharm. Vaccinarea e singura soluție pentru a opri pandemia.

Total
0
Shares
Total
0
Share