Alte știri

În bugetul capitalei ar putea veni mai multe milioane de lei. Când va avea loc a doua licitație pentru gheretele din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria Chișinău ar putea câștiga mai multe milioane de lei, asta după ce în data de 9 decembrie, curent, se va desfăşura cea de a II-a licitaţie pentru obținerea locurilor de amplasare a gheretelor în capitală.

Astfel, potrivit primarului general Ion Ceban, agenţii economici vor putea comercializa cu amănuntul produse de patiserie, băuturi răcoritoare, fierbinți şi înghețată. Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani.

„Totodată, solicit repetat să fie evacuate gheretele la care expiră actele permisive. Îmi doresc ca toate domeniile care presupun desfăşurarea licitaţiilor să fie trecute sub maximă transparenţă, iar banii acumulaţi să fie redirecţionaţi pentru dezvoltarea capitalei”, spune primarul.

La licitaţie vor fi scoase alte 15 loturi, care sunt amplasate în parcurile şi scuarurile din capitală. Este vorba despre: Parcul din str. Melestiu; Parcul „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica; Scuarul din str. Petru Zadnipru; Aleea din bd. Mircea cel Bătrîn, sectorul Ciocana; Parcul „Mezon” sectorul Rîșcani.

Amintim că municipalitatea a încasat peste 20 de mil. de lei, după adjudecarea a 11 locuri, din cele 15 expuse la concurs, în cadrul primei licitații pentru dreptul de amplasare a gheretelor.

loading...

Comments are closed.