Alte știri

În centrul Capitalei au loc pregătiri pentru mitingul PDM: Se amenajează scena, aparatajul sonor, blocuri sanitare, tomberoane, etc.

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat din Moldova urmează să instaleze astăzi o scenă în Piața Marii Adunări Națonale (PMAN), să aducă aparataj de sonorizare, bannere, tomberoane, dar și blocuri sanitate. Bună desfășurare a manifestației va fi asigurată de Inspectoratul General al Poliției (IGP).

„Inspectoratul General al Poliției va acorda ajutorul necesar solicitat de către organizatorul întrunirii pentru asigurarea ordinii publice și va stopa, în caz de necesitate, transportul pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Maria Cebotari și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni”, se precizează în dispoziția IGP.
 

Totodată, PDM ar urma să își coordoneze manifestația cu un spital privat în vederea acordării ajutorului medical participanților la întrunire, în caz de necesitate.

Partidul Democrat (PDM) planifică, în perioada 5-9 iunie, mai multe manifestații sub formă de întâlniri publice cu electoratul în centrul capitalei. Manifestațiile ar urma să se desfășoare în PMAN, la Parlament, dar și la Președinția R. Moldova. La aceste acțiuni ar urma să participe circa 50 de mii de persoane.

Alte detalii despre ce urmează să facă democrații în această săptămână vom relata mai târziu.

loading...

Comments are closed.