Alte știri

În Chișinău procesul de imunizare anti-COVID se desfășoară lent. Primar: „Vă îndemn să o faceți, doar așa putem opri pandemia”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procesul de imunizare anti-COVID în municipiul Chișinău se desfășoară lent. Autoritățile locale au făcut apel către populație să se vaccineze, transmite Moldpres.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a făcut astăzi, în cadrul ședinței on-line a serviciilor municipalității, un apel către locuitorii capitalei pentru ca aceștia să participe mai activ la procesul de vaccinare. „Prioritatea anului 2021 este imunizarea anti-COVID. Municipalitatea Chișinău are suficiente doze, nu mai există etape de vaccinare – cine vrea poate să se imunizeze. Vă îndemn să o faceți, doar așa putem opri pandemia”, a declarat Ceban.

În același timp, edilul capitalei a precizat că numărul locuitorilor municipiului Chișinău vaccinați este mic și a solicitat implicarea jurnaliștilor în popularizarea procesului de imunizare în rândul populației.

Potrivit șefului Direcției generale asistență socială și sănătate a Primăriei Chișinău, Tatiana Bucearschi, în municipiu au fost vaccinate până în prezent 56 476 de persoane cu prima doză de vaccin, iar 5797 au fost imunizate și cu rapel.

loading...

Comments are closed.