Alte știri

În Italia, purtarea măștii în aer liber nu mai este obligatorie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Purtarea obligatorie a măștii în spații deschise a fost anulată în toată Italia. De astăzi, conform ordinului Ministerului Sănătății, toate regiunile trec în zona albă, care este sigură din punct de vedere al riscurilor epidemiologice, informează N4.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În unele zone ale regiunii sudice Campania, autoritățile locale au amânat eliminarea purtării obligatorii a măștilor pe stradă din cauza unor focare de infecție,

Totuși, autoritățile au avertizat deja că, în cazul creșterii numărului de infectați, așa cum se întâmplă în alte țări, măștile vor trebui folosite din nou. În plus, purtarea lor, precum și distanța socială, rămân obligatorii în transport, magazine, în spații închise și în mulțime, chiar și în aer liber.

Comitetul științifico-tehnic, care face recomandări Guvernului privind combaterea pandemiei, a aprobat deschiderea discotecilor. Este vorba și despre localurile în aer liber, cu un grad de ocupare de 50% din capacitatea totală.

Numărul cetățenilor care au efectuat ciclul complet de vaccinare în Italia a depășit 30% din populația cu vârsta de peste 12 ani.

Citește și: VIDEO // Un pasager a sărit din avionul aflat în mișcare, care se pregătea de decolare

loading...

Comments are closed.