Alte știri

În pofida oricăror măsuri antiepidemice: La investirea Maiei Sandu vor participa peste 240 de persoane

Pinterest LinkedIn Tumblr

La ceremonia de învestire a noului președinte Maia Sandu vor participa mai mult de 240 de persoane. Despre aceasta a anunțat președintele Igor Dodon, în această seară la o ediție specială la Prime TV, transmite Telegraph.md, cu referire la Primul.md

Organizatorii evenimentului au înaintat o cerere către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) prin care au solicitat să se facă o excepție de la restricțiile impuse în perioada pandemică.

Igor Dodon a declarat că toate pregătirile pentru inaugurarea noului președinte au fost lansate încă acum câteva luni, iar la sfârșitul săptămânii trecute Maia Sandu a participat la primele repetiții.

”Sâmbăta trecută sau duminică, au făcut repetiții cu participarea fizică a doamnei Maia Sandu, în clădirea prezidențială și la Palatul Republicii. Cum am făcut și eu patru ani în urmă, pentru că e ceva nou, nu cunoști toate detaliile. Toate pregătirile au fost lansate. Înțeleg că este vorba de participarea a peste 240 de persoane. S-a depus o cerere la Guvern să se facă excepție, pentru că CNESP trebuia să dea acceptul în scris”, a spus Dodon.

Învestirea în funcție a noului președinte ales este planificată pentru data de 24 decembrie, ora 11:00. La eveniment a fost invitat și președintele Igor Dodon.

Igor Dodon spune că până la încheierea mandatului, agenda sa este destul de încărcată atât pe plan intern, cât și extern

loading...

Comments are closed.