În primele 3 luni ale anului curent economia Moldovei a crescut cu 4,4%, un rezultat peste așteptări – a declarat Pavel Filip

Pavel Filip, Am cerut ca persoanele care au acordat neântemeiat grade de dizabilitate să fie trase la răspundere, pdm, mnisterul sanatatii, locuri de munca moldova

În primele 3 luni ale anului curent economia Republicii Moldova a crescut cu 4,4%. Potrivit fostului premier Pavel Filip, este un rezultat care a depășit așteptările.

“Este inclusiv rezultatul acțiunilor pentru stimularea mediului de afaceri, crearea locurilor de muncă și atragerea investițiilor străine. Sper că tendința se va menține chiar și după recentele evoluții de pe scena politică. Am intrat într-o zonă de instabilitate, cu o guvernare creată în baza unei ”înțelegeri politice temporare”, iar acest ”temporar” nu are cum să-i încurajeze pe investitori”, a scris Filip pe facebook.

“În ultimii ani am asigurat o creștere economică constantă, așa că și în continuare vom monitoriza cu atenție politicile economice și inițiativele noului Guvern”, a adăugat fostul premier.

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Total
0
Shares
Total
0
Share