În Republica Moldova astăzi este marcată Ziua lucrătorului din domeniul financiar

Astăzi, în Republica Moldova, se sărbătorește Ziua lucrătorului din domeniul financiar, ocazie cu semnificații importante pentru cei implicați în gestionarea și administrarea resurselor financiare ale țării, scrie telegraph.md

Această zi specială este dedicată tuturor profesioniștilor din sectorul financiar, inclusiv celor din bănci, instituții de credit, asigurări, administrații fiscale și alte entități economice legate de gestionarea finanțelor.

Ziua lucrătorului din domeniul financiar reprezintă o oportunitate de a recunoaște eforturile și contribuțiile semnificative aduse de acești profesioniști la stabilitatea economică și bunăstarea țării.

Munca lor riguroasă și expertiza în domeniul financiar contribuie la menținerea echilibrului economic, implementarea politicilor fiscale eficiente și asigurarea unei bune funcționări a sistemului financiar.

În această zi, evenimente și ceremonii speciale pot avea loc în cadrul instituțiilor financiare, unde colegii și conducerea își pot exprima recunoștința și aprecierea față de munca depusă.

Astfel, cu această ocazie, Serviciul Fiscal de Stat a venit cu un mesaj special, dedicat lucrătorilor din domeniul financiar:

”Stimate doamne,Stimați domni,

Stimați colegi din domeniul financiar al Republicii Moldova,
Tradițional, la data de 15 august a fiecărui an marcăm sărbătoarea Dumneavoastră profesională – Ziua lucrătorului din domeniul financiar.
În anul curent, această sărbătoare se află la cea de-a 28-a aniversare oficială. Instituirea acestei zile de sărbătoare este o confirmare a importanței rolului Dumneavoastră în consolidarea economiei țării și în sporirea bunăstării populației.

Ne închinăm în fața domniilor Dumneavoastră pentru eforturile considerabile depuse întru asigurarea stabilității economico-financiare a Republicii Moldova, promovarea cu sârguință a bunelor practici din domeniu, pentru devotamentul față de profesia aleasă și aportul valoros depus în vederea dezvoltării și modernizării țării noastre.

Cu acest prilej, Serviciul Fiscal de Stat adresează sincere felicitări tuturor celor care sunt implicați în dezvoltarea continuă a sistemului financiar al țării. Profesionalismul, dedicația și devotamentul de care dați dovadă în dezvoltarea continuă în domeniu financiar evocă profund respect și recunoștință pentru fiecare din Dumneavoastră.

Din numele echipei autorității fiscale și al meu personal, Vă dorim multă sănătate, perseverență, integritate, performanță, mari succese în activitatea profesională, pace și armonie în familiile Dumneavoastră.

La mulți ani prosperi, stimați colegi!

Cu înaltă considerație,

Petru Rotaru

Director al Serviciului Fiscal de Stat”, se arată în postarea instituției.

Sărbătorirea acestei zile aduce în prim-plan importanța gestionării responsabile a finanțelor, transparenței în domeniul economic și rolul esențial pe care îl joacă lucrătorii din acest sector în construirea unui viitor financiar stabil și prosper pentru Republica Moldova.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share