În timp ce ministrul Năstase e ocupat cu răfuiala politică, tinerii sunt împușcați în propria casă

india, o tânără a decedat, după ce a ținut prea mult post

Un tânăr de 28 de ani din satul Negureni, raionul Teleneşti a fost împuşcat în propria casă de un consătean cu care avea un conflict de mai mult timp. Victima a fost transportată la spital, dar medicii nu i-au putut salva viaţa, transmite Publika.md.

“Pacientul a fost operat fiind solicitată şi intervenţia medicului chirurg de la Aviaţia Sanitară. În timpul intervenţiei s-a constatat traumatizarea tutuor organelor abdominale şi a vaselor sanguine magistrale cu hemoragie masivă”, a declarat Igor Catană, purtător de cuvânt al Spitalului Raional Teleneşti.
 
Poliţia spune că suspectul a tras dintr-o armă de vânătoare. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor intenţionat.
 
“Suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore. Acesta a săvârşit fapta şi a plecat de la faţa locului, fiind reţinut la el acasă. A fost pornită urmărire penală pe tentativă de omor, dar reieşind din faptul că victima după masă a decedat, urmărirea penală urmează să se recalifice pe omor intenţionat”, a zis Irina Burdujan, ofițer de presă IP Teleneşti.
 
Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la 15 ani de închisoare. De menționat că de când la conducerea ministerului de Interne a venit Andrei Năstase, situația criminogenă în Republica Moldova s-a înrăutățit. În acest contex, amintim că deși au trecut aproape trei săptămâni, ucigașul femeiei de la Botanica încă nu a fost reținut de poliție.
Ministrul de Interne, Andrei Năstase, a compromis încătușarea suspectului în crima de la Botanica, mai andrei nastase, igp gheorghe balan, femeia gasita moarta intr-un microbuz in chisinau, maia sandu andrei nastase 
Total
0
Shares
Total
0
Share