În ultimele 24 de ore peste 17 mii de țigări de contrabandă au fost depistate de Serviciul Vamal al Republicii Moldova

În ultimele 24 de ore, angajații posturilor vamale au prevenit trei tentative de trafic ilicit cu produse din tutun, fiind reținute în total 17.160 de țigarete de diverse mărci.

Primul caz a fost raportat de către angajații postului vamal „Ungheni-feroviar”, care au depistat 11.600 de țigarete nedeclarate într-un vagon al trenului Chișinău-București. Acestea erau ascunse în tavanul unei cușete.

Alte 4.000 de țigarete nedeclarate au fost reținute pe Aeroportul din capitală. Produsele din tutun au fost descoperite în valiza unei pasagere a cursei Chișinău-Londra.

Cel de-al treilea caz a fost înregistrat la Giurgiulești, unde vameșii au depistat sub bateria auto a unei mașini 1.560 de țigarete.

Loturile au fost confiscate, iar călătorii – sancționați. Amintim că, la începutul acestei săptămâni, vameșii de la Aeroportul Internațional Chișinău au contracarat alte șase tentative de scoatere din țară a produselor din tutun tăinuite de la controlul vamal. Atunci au fost reținute 31.780 de țigarete.

Total
0
Shares
Total
0
Share