Social

Încă 200 de paturi pentru internarea pacienților și alte 200 pentru triajul persoanelor suspecte au fost pregătite la Centrul COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a mers astăzi, împreună cu reprezentanți din cadrul primăriei mun. Chișinău, pentru a evalua pregătirea Blocului nou de internare a pacienților, din cadrul Centrul COVID-19.

Potrivit ministrului Viorica Dumbrăveanu, au fost pregătite 200 de paturi pentru internarea pacienților cu COVID-19 și alte circa 200 paturi pentru triajul pacienților suspecți la infecție.

Începând de mâine vor fi activate paturi suplimentare la Centrul Republican de Narcologie și Spitalul de Dermatologie și Boli Comunicabile.

Ministrul Sănătății a precizat că sunt identificate soluții pentru a face față numărului mare de persoane infectate, care necesită internare în mun. Chișinău.

Cu privire la spitalele raionale, la moment, situația este stabilă, la necesitate sunt activate paturi suplimentare sau pacienții sunt redirecționați în instituțiile în care sunt locuri libere.

 

loading...

Comments are closed.