Social

Încă patru decese provocate de coronavirus. Cine sunt noile victime

Pinterest LinkedIn Tumblr

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 14363 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1175  în Transnistria, transmite Telegraph.md

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău, au fost internate 130 persoane cu suspecție la COVID-19.

Totodată informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 481: Bărbat de 75 ani, din raionul Nisporeni. Internat la data de 20 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă ischemică, hipertensiune arterială, bronhomneumopatie cronică obstructivă.

Deces 482: Femeie de 81 ani din raionul Comrat. Internată la data de 6 iunie, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 483: Femeie de 86 ani, din raionul Comrat. Internată la data de 16 iunie, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 484: Bărbat de 76 ani, din raionul Vulcănești. Internat la data de 12 iunie, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: hepatită cronică, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

loading...

Comments are closed.