Alte știri

Încă șase persoane au pierdut lupta cu coronavirusul. Bilanțul tragic a ajuns la 417

Pinterest LinkedIn Tumblr

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 11879 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care  1119  în Transnistria, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Totodată, informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 412: Bărbat de 65 ani, din Transnistria. Internat la data 28 aprilie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: anevrism infrarenal de aorta abdominală, complicat cu erupere în spațiul retroperitoneal.

Deces 413: Bărbat 50 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 13 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie hipertensivă și pulmonară, boală renală cronică, pielonefrită cronică, paralizie cerebrală infantilă.

Deces 414: Femeie de 82 ani, din mun. Chișinău. Internat la data  9 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, anemie cronică fierodeficitară.

Deces 415: Femeie de 78 ani, din Taraclia. Internat la data de 3 iunie, la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică obstructivă, diabet zaharat, insuficiență hepatorenală, obezitate, cardiomiopatie mixtă.

Deces 416: Femeie de 58 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 9 iunie, la Centrul Oncologic COVID-19 din cadrul Institutului Oncologic. Disfuncție hepatorenală, leucemie cronică limfocitară.

Deces 417: Bărbat de 71 ani, din Hîncești. Internat la data de 9 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, cardiomiopatie mixtă.

loading...

Comments are closed.