Social

Încă un accident cu implicarea a două autoturisme românești în Ungaria! Șoferul unui a decedat pe loc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un nou accident cu români a avut loc, joi, în apropiere de Budapesta, în care au fost implicate două autoturisme înmatriculate în România. Conform datelor preliminare transmise de MAE, şoferul uneia dintre maşini, cetăţean român, a decedat.

Accidentul, în care au fost implicate două autoturisme înmatriculate în România, a avut loc joi, în apropierea oraşului Budapesta din Ungaria, transmite mediafax.

Conform datelor preliminare obţinute de reprezentanţii misiunii diplomatice, în urma accidentului, şoferul unuia dintre autoturisme, cetăţean român, a decedat. O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgenţă, la locul accidentului pentru a acorda asistenţă consulară. Ambasada României la Budapesta monitorizează cu prioritate situaţia şi menţine legătura cu autorităţile locale„, a precizat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Accidentul de joi vine după ce, marţi seara, nouă români au murit, în urma coliziunii între un microbuz înmatriculat în România şi un camion, în zona Cegledbercel, Ungaria. Victimele accidentului din Ungaria se întorceau din Slovenia, unde munceau în agricultură. Şoferul microbuzului implicat în accident, transmitea live pe Facebook în momentul impactului, potrivit unei înregistrări apărute pe reţelele de socializare.

loading...

Comments are closed.