Social

Începând de azi, trenul Chișinău-Ungheni are cu două vagoane mai mult

Pinterest LinkedIn Tumblr

Începând de astăzi, 5 februarie, garnitura de tren de pe ruta Chișinău-Ungheni a fost suplinită cu două vagoane. Această modificare a venit drept răspuns solicitării pasagerilor, exprimată în cadrul vizitei ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, la Calea Ferată din Moldova.

Astfel, numărul de locuri pentru călători s-a majorat de la 520 la 752. Decizia a fost luată, după ce ministrul Chiril Gaburici a călătorit săptămâna trecută cu trenul Chișinău-Ungheni, a discutat cu pasagerii, dar și cu angajații Căii Ferate, despre problemele cu care se confruntă. Aceștia i-au solicitat ministrului să intervină, pentru a suplini numărul de vagoane, ținând cont că, în perioada de iarnă, fluxul de pasageri la transportul feroviar s-a majorat.

chiril gaburici, trenul chisinau ungheni, guvernul filip, ministerul economieiAnterior, trenul de pe cursa Chișinău-Ungheni avea o garnitură din 6 vagoane, dintre care 4 a câte 72 de locuri, iar 2 – a câte 116 locuri. Trenul pornește zilnic la ora 17:43 din Chișinău și ajunge în Ungheni aproape de ora 21:00. Prețul unei călătorii este de 22 de lei.

loading...

Comments are closed.