Alte știri

Începând de duminică, 1 august, în zilele de sâmbătă și duminică, troleibuzul turistic va circula pe străzile Chișinăului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Începând de mâine, 𝟎𝟏.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟏, în zilele de sâmbătă și duminică, troleibuzul turistic va circula pe străzile capitalei, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul de presă al RTEC.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Călătoria în troleibuzul turistic va fi însoțită de difuzarea audio ghidurilor în limbile română, rusă și engleză, după cum urmează:

– I rută: ora 10:00 (excursie în l. română)
– II rută: ora 12:00 (excursie în l. rusă)
– III rută: ora 14:00 (excursie în l. engleză)
– IV rută: ora 16:00 (excursie în l. română)

Orarul va putea fi modificat în funcție de fluxul de călători sau a modificărilor ce pot apărea în traseul turistic.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic va fi permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte 👩‍👦.

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie – 30 lei.

Pe perioada stării de urgență în sănătate publică generată de situația pandemică, în mod obligatoriu urmează a fi asigurate măsuri de prevenire și control al răspândirii infecției COVID-19.

Lansarea Troleibuzului Turistic – Chișinău Sightseeing are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău, îndemnând astfel locuitorii și oaspeții capitalei să cunoască și să descopere istoria orașului, istoria străzilor și ale personalităților care au marcat evoluția neamului nostru.

Proiectul este realizat de către Primăria Municipiului Chișinău în comun cu ANTRIM în cadrul Acordului de colaborare semnat în acest sens.

loading...

Comments are closed.